Leidingwerk aanleggen in Venlo

Er is veel kennis en kunde nodig voor een foutloze aanleg van een waterleiding. Na 25 jaar ervaring beschikken wij ruimschoots over die kennis en kunde en kunnen wij onze klanten voorzien van professioneel advies. Voordat wij aan de slag gaan, inventariseren wij uw woning en vragen wij u naar uw wensen. Verschillende opties moeten overwogen worden. Wilt u roodkoperen buizen of kunststof buizen voor uw waterleiding? En wilt u een waterleiding aanleggen in of op de muur? Naast deze factoren is het ook belangrijk om in beeld te brengen waar de leidingen zullen lopen, zodat bij onderhoud of lekkage makkelijk en effectief gewerkt kan worden. Heeft u geen idee wat de beste opties zijn? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Ook voor afvoer aanleggen

Bent u op zoek naar een waterleidingspecialist? Wij staan ook voor u klaar voor de aanleg van uw afvoer. Een slecht aangelegde afvoer kan al snel zorgen voor verstopping en stankoverlast. Wij weten precies welke afvoer past bij uw leidingwerk.

Bent u bezig met de aanleg van uw tuin? Een buitenkraan aanleggen vereist een goede planning en samenwerking. Wij werken graag met uw hovenier samen om van uw tuin een droomtuin te maken. Schakel ons in voor eerlijk en deskundig advies. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij helpen u graag!