Gootsteen ontstoppen in Venlo en omstreken

De leidingen in uw huis kunnen helaas niet al het afval afvoeren. Soms blijft er iets hangen of raken de leidingen dichtgeslibd. Loslatende haren tijdens het douchen zorgen voor verstopping van het doucheputje. Daarnaast kunnen etensresten of gestold vet zorgen voor verstopping van uw gootsteen. Een verstopping komt altijd op het verkeerde moment. Om verder te kunnen met uw dagelijkse bezigheden, zal de gootsteen ontstopt moeten worden. Wij zijn gespecialiseerd in gootsteen ontstoppen en zullen uw verstopping snel en effectief verhelpen.

Vakkundige monteurs voor verstopping

U kunt verschillende dingen doen om verstopping te voorkomen. Het schoonhouden van uw badkamer is essentieel. Vermijd daarnaast het doorspoelen van afval, zoals etensresten en ander groot afval. Pas ook op met gootsteen-ontstoppers. Sommige ontstoppers verergeren het probleem juist. Denkt u de verstopping zelf niet te kunnen oplossen? Onze gespecialiseerde monteurs staan u graag te hulp in Venlo en omstreken.

Vaak is het doorspuiten van de afvoer voldoende om het probleem op te lossen. Onze bus beschikt over een tank van 1000 liter water, waardoor u verzekerd bent van een effectieve ontstopping. Onze loodgieters gaan zeer zorgvuldig te werk, zodat u snel weer verder kunt gaan met waar u mee bezig was. Wij staan als een van de weinigen in de regio 24 uur per dag voor u klaar.